Sponsoring

Michel en Steven

www.bro-karting.nl

Bro-karting zijn twee broers die samen op pad gaan om een gezellige dag te karten. No 8 is al een paar jaartjes bezig en nu is ook no 14 door het kartvirus aangestoken. Het streven is om twee gelijke karts te maken en tegen elkaar te strijden op de baan, maar ook ernaast. Iedere kart heeft een eigen pagina waarop zijn eigen informatie en veranderingen te lezen zijn. Op de website staan al hun onze gezamenlijke belevenissen. Een erg leuke site om eens te bekijken. Zo kan karten ook. Gewoon veel plezier maken en genieten van deze mooie hobby.

 

 

Robbin van den Brink

Facebook Robbin 

Ik vond in mijn kinderjaren racen altijd leuk. Met Formule 1 kijken ben ik opgegroeid. Mijn eerste kart ervaring was in 2005 in frankrijk, sindsdien wilde ik alleen maar karten. Ik had het racevirus meteen te pakken. Het begon in de kinderkarts op harderplaza in Harderwijk. Toen ik de leeftijd en lengte had bereikt kon ik ook bij Coronel in Huizen karten. Mijn ouders zijn mijn grote steun, vaak gingen we karten op vakanties. Zo heb ik in duitsland ervaringen op kartbanen in Bittburg en Dankern en Weeze. In Nederland heb ik gekart in Pottendijk, Eefde, Berghem, Coronel huizen, Hardersplaza Hardenwijk, Uden en Oldenzaal. En eenmalig in Spanje in escala en ook nog in frankrijk. Toen ik ouder werd wou ik meer, ik wou racen! Het begon in september 2011 in Oldenzaal met de KBO cup. ( het was de vijfde race van het seizoen). De eerste race werd ik gelijk 3e en werd met deze plaats gepromoveerd naar groep 2. Ook in deze groep pakte ik 1 keer de derde plaats. Ik was verast, maar had zin en vertrouwen in het sezioen 2012. Het sezioen 2012 ging erg goed, twee overwinningen en twee keer derde. Ik reed erg constant en maakte tot de laatste race kans op de titel. Het Seizoen 2012 werd ik uiteindelijk derde in het algemeen klassement. Ik was erg tevreden over dit jaar want ik naast de KBO cup werd ik ook uitgenodigd als gastrijder bij het TCEracing Team. Naast De kbo cup heb ik Oldenzaal 3x meegedaan aan de twee uurs race, 1e maal met een eigen team en 2x als gastrijder van TCE racing. waarvan we 1x als als 2e eindigde Inmiddels heb ik 1 sponsor gevonden die mij sponsort met de kartoutfit, Kartspullen.nl Maar ik wil nu meer, mijn dromen zijn het IKK (Indoor kart kampioenschap) Huurkartraces in Berghem en Oldenzaal. 2013 bestaat nu uit het halen van de finale van de Forimdo swift cup kart challenge en een goede prestatie neerzetten in de KBO cup in Oldenzaal. Sponsors zijn altijd welkom!

 

 

Christel van Essen

www.cveracing.com

Christel was in haar vroege jaren helemaal verslaafd aan autoracen en maakte al snel haar eerste meters in een kart op de plaatselijke indoorbaan. Hier was ze dan ook elke week te vinden. Helaas moest deze baan sluiten waardoor racen voor haar niet meer mogelijk was. Nadat het weer begon te kriebelen heeft ze o.a. in 2005 en 2006 meegedaan aan de Eefde Cup, om op een betaalbare manier te kunnen karten in competitieverband. Dit ging gepaard met enkele overwinningen in haar groep. Helaas hield dit op te bestaan en wegens budget tekort waren er geen mogelijkheden voor haar om te blijven racen. Dit jaar zal ik ze de resterende races rijden van de KBO Cup op kartbaan Oldenzaal waar ze hoopt wat goede resultaten te behalen.