Betalingsinformatie

Bij KARTSPULLEN.nl kan je bestelling op de volgende manieren betaald worden:

• iDEAL
• PayPal
• Overschrijving via Bank

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
• Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Wat moet ik doen om met iDEAL te kunnen betalen?
Betalen met iDEAL is het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Als u uw bestelling bij ons plaatst vind u in het betalingsscherm de keuze iDEAL.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDEAL betalen!

 

PayPal

Je producten betalen met PayPal of een creditcard is ook mogelijk. Al onze betalingen via creditkaart worden afgehandeld via PayPal. kartspullen.nl is een door PayPal-gecontroleerde (en goedgekeurde) webwinkel.

PayPal is een wereldwijd internetbetaalsysteem en biedt zowel voor de klant als voor ons de beste service en veiligheid voor online-betalingen. Bovendien biedt het de leden heel wat extra diensten, dit volledig GRATIS!
Indien je nog geen PayPal account hebt, kun je er voor kiezen deze aan te maken, maar het is niet noodzakelijk bij een creditcard-betaling.

Let hierbij op volgende opmerkingen:

• Vul alle verplichte velden in. Je hoeft dit slechts één keer te doen. Bij volgende betalingen (meer dan 40.000.000 websites ontvangen betalingen via PayPal!) hoef je al deze gegevens niet meer in te voeren. Al je gegevens worden bewaard en zijn beveiligd met alle mogelijke middelen. Bovendien ben je niet verantwoordelijk als er toch een mogelijk misbruik zou zijn (voorwaarde is natuurlijk wel dat je je paswoord aan niemand doorgeeft, ook niet per mail. Ook PayPal zal deze gegevens NOOIT opvragen).
• Bij vermoeden dat er iets zou fout zijn gegaan: neem dan ONMIDDELLIJK contact op met PayPal via abuse@paypal.com Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via de PayPal website.
• Als je je telefoonnummer, bankrekeningnummer en creditcardnummer invoert: gebruik dan ENKEL cijfers! Geen spaties, punten, "/", "-",...
• Bij moeilijkheden, aarzel zeker niet contact met ons op te nemen of met PayPal. Je doet dit het best via het contactformulier of op http://www.paypal.com/. Vermeld hierin nooit je creditcardnummer!
• Bij een nieuwe account, zal PayPal een klein bedrag in rekening brengen. Dit zijn geen inschrijvingskosten, noch lidmaatschapkosten. Door de betaling van dit kleine bedrag zal daarbij op je afschrift van je bank of creditcardmaatschappij een code staan. Het volstaat terug in te loggen bij PayPal. Ofwel zal je automatisch gevraagd worden naar deze code, ofwel kan u deze inbrengen door te klikken op "unverified" naast je gebruikersnaam. Onmiddellijk ontvang je dit kleine bedrag terug én je account is voortaan "verified" (gecontroleerd).

In feite is dit dus niet meer (maar wel belangrijk!) dan een extra controle of de opgegeven creditcardkaart wel degelijk aan je toebehoort. Zolang je deze korte bewerking niet hebt uitgevoerd, zal je slechts voor een bepaald bedrag per maand kunnen betalen (én ontvangen) via PayPal.
Indien je je afschrift van je creditcardkaart online kan controleren, is deze code binnen de 3 werkdagen zichtbaar. In het andere geval moet je wachten tot je je volgende afschrift krijgt. Vergeet deze belangrijk stap niet uit te voeren, je krijgt je geld ermee terug én je PayPal-account wordt een volwaardige account!